Naslovna

03.01.2020.

Ujedinimo se, izađimo na izbore i izaberimo državnicu koja vjeruje i ponosi se hrvatskim čovjekom i hrvatskom državom.

Podršku predsjedničkoj kandidatkinji uputio je i gradonačelnik Zadra Branko Dukić.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović je u prethodnih pet godina uspjela tu časnu dužnost ponovno približiti građanima. Bila je predsjednica jednako u Zagrebu, u Zadru gdje je 2016. preselila svoj ured, kao i u svakom gradu i općini u Republici Hrvatskoj koje je posjetila. Uvijek dostupna, uvijek spremna saslušati svaku našu potrebu i djelovati u korist Zadra i Zadrana, prema našem gradu se uvijek ponašala kao prema svom. Ne možemo se ovih dana ne prisjetiti razlike između suradnje koju imamo s Predsjednicom i sadašnjom Vladom, u odnosu na ono što smo prolazili kad je predsjednik Vlade bio njen današnji protukandidat.

Proteklih pet godina bila je predsjednica Hrvatske u Washingtonu i Bruxellesu ravnopravna s vođama najvećih svjetskih i europskih zemalja, u Afganistanu s našim vojnicima, u Moskvi s našim nogometašima.

Ona je pet godina slušala i uvažavala svakog hrvatskog građanina s jednakom pozornošću i empatijom, neovisno radi li se o baki na tržnici ili Luki Modriću. Ona je s istom emocijom zagrlila i dijete u školi i vojnika na bojištu, pri tom ponosno ističući hrvatska obilježja.

Uz sportaše, znanstvenike i umjetnike koji su proslavili našu zemlju, ponovno imamo predsjednicu koju poznaje i simpatizira cijeli svijet. Ujedinimo se, izađimo na izbore i izaberimo državnicu koja vjeruje i ponosi se hrvatskim čovjekom i hrvatskom državom.

Veselim se zajedničkoj, veličanstvenoj proslavi Dana državnosti 30. svibnja u Zadru.