Naslovna

04.12.2019.

Pridraga, Škabrnja i Zemunik uz Kolindu Grabar-Kitarović

Kolinda Grabar-Kitarović je uvijek dobrodošla u Ravne Kotare. Ona je predsjednica koja je u svom mandatu više puta obišla sve naše krajeve i zato će i ovaj put ostvariti veliku pobjedu u Zadarskoj županiji - poručeno je u utorak na predizbornom druženju u općinama Novigrad, Škabrnja i Zemunik,

Okupljeni članovi i simpatizeri HDZ-a iz Ravnih Kotara iskazali su veliku potporu aktualnoj i budućoj predsjednici RH. 

"Kolinda je svake godine kod nas u Škabrnji, ljudi je ovdje srdačno dočekaju i u njoj uistinu imamo veliku prijateljicu. Škabrnja će i ovog puta biti čvrsto uz nju", poručio je načelnik Općine Škabrnja Nediljko Bubnjar. 

Zemuničani su, također, svojom brojnošću na predizbornom druženju poručili kako su čvrsto uz aktualnu predsjednicu.

"Zemunik zna koliko je napredovao dok je HDZ predvodio hrvatsku Vladu, a jako dobro se sjeća koliko je cijela Zadarska županija bila u nemilosti Zorana Milanovića", kazao je Ivica Šarić, načelnik Općine Zemunik Donji.

"Svi projekti koji se provode u našem kraju rezultat su dobre suradnje nas na lokalnoj razini sa Zadarskom županijom i Vladom RH. To je konkretan primjer kako naše općine napreduju i stvaraju bolje uvjete za sve stanovnike", nadovezao se općinski načelnik Novigrada Joso Klapan.

"Kolinda je najveća hrvatska državnica uz Franju Tuđmana. Dovoljno je vidjeti koliko je cijenjena na međunarodnoj razini da znamo da i idućih pet godina želimo upravo nju za našu predsjednicu", zaključio je predsjednik ŽO HDZ-a Zadarske županije Božidar Kalmeta.

Predizborna druženja HDZ-a nastavljaju se u srijedu u Viru, Privlaci i Ninu.