Naslovna

12.10.2021.

POZIV za sudjelovanje na izborima za Zajednicu žena „Katarina Zrinski“ Zadar

Izbori će se održati u petak 22. listopada 2021. godine u 18.00 sati.

Na temelju Odluke o načinu i rokovima održavanja unutarstranačkih izbora u Zajednici žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ od 12. studenog 2020. godine, Odluke o nastavku unutarstranačkih izbora  u Zajednici žena HDZ-a „Katarina Zrinski“ od 23. rujna 2021. godine i  članka 2. i  3. Propisnika o postupku provedbe unutarstranačkih izbora u Zajednici žena HDZ-a „Katarina Zrinski“, upućujem

 

P O Z I V

za sudjelovanje na izborima za predsjednicu i članice gradskog odbora Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Zadar te izaslanice na izbornu skupštinu  Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Zadarske županije

 

1.     Izbori za predsjednicu i članice  gradskog  odbora Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Zadar i izaslanice na izbornu skupštinu Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Zadarske županije održat će se u petak 22. listopada  2021. godine u 18.00 sati  u  sjedištu stranke na adresi Medulićeva 2.

 

2.     Kandidature za predsjednicu i članice gradskog odbora i kandidature za izaslanice  na izbornu skupštinu Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Zadarske županije s najmanje 10 potpisa potpore, podnose se na propisanim obrascima najkasnije do 20. listopada 2021. godine do 14.00 sati, gradskom izbornom  povjerenstvu  Zajednice žena  „Katarina Zrinski“ Zadar u sjedištu stranke na adresi Medulićeva 2, Zadar.

 

3.     Obrazac kandidature i obrasci za prikupljanje potpisa potpore kandidaturi dostupni su na web stranici https://www.hdz-zadar.hr/dokumenti.

 

4.     Sve informacije vezane za  kandidaturu predsjednice i članice gradskog odbora Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Zadar , te izaslanice na izbornu skupštinu Zajednice žena „Katarina Zrinski“ Zadarske županije, zainteresirane članice mogu dobit na  broj 098 191 31 81.

 

                                                                             Predsjednica

                                                      GO Zajednice žena „Katrina Zrinski“ Zadar

                                                                            Marija Pletikosa v.r.