Naslovna

15.09.2021.

POZIV za sudjelovanje na izborima za predsjednike i potpredsjednike općinskih i gradskih odbora te županijskog odbora

U nedjelju, 17. listopada 2021. godine

1.    Članovi HDZ-a Zadarske županije, s biračkim pravom, mogu se, sukladno odredbama Pravilnika o unutarstranačkim izborima u HDZ-u, kandidirati na neposrednim izborima za:

a)    predsjednike općinske, gradske i županijske organizacije

b)    potpredsjednike općinske, gradske i županijske organizacije

2.      Izbori za predsjednike i potpredsjednike općinske, gradske i županijske organizacije održat će se u nedjelju, 17. listopada 2021. godine, u vremenu od 8,00 do 19,00 sati, na sljedećim biračkim mjestima        (TABLICA S POPISOM BIRAČKIH MJESTA)

3.      Kandidature za izbor predsjednika i potpredsjednika, s najmanje 3% potpisa podrške članova teritorijalne organizacije HDZ-a, ali ne s manje od 5 potpisa (TABLICA S POPISOM BROJA ČLANOVA), kandidati moraju podnijeti na propisanim obrascima izbornom povjerenstvu teritorijalne organizacije HDZ-a, najkasnije do 2. listopada 2021. godine, do 24,00 sata.

4.    Obrazac kandidature i obrasci za prikupljanje potpisa potpore kandidaturi dostupni su na web stranici https://www.hdz-zadar.hr/dokumenti  ili se mogu osobno preuzeti u  sjedištu stranke na adresi Medulićeva 2, Zadar, svakim radnim danom od 09,00 do 14,00 sati.

 

Županijsko izborno povjerenstvo

HDZ-a Zadarske županije