Naslovna

15.10.2021.

Poziv svim članovima HDZ-a: U nedjelju izbori za vodstva županijske, gradskih i općinskih organizacija

Članovi s područja Grada Zadra će moći glasovati u nedjelju, u vremenu od 8 do 19 sati u prostorijama HDZ-a u Medulićevoj 2 u Zadru, a članovi iz ostalih krajeva Zadarske županije u istom terminu, u svojoj općini ili gradu.

U nedjelju, 17. listopada održat će se izbori za predsjednike i potpredsjednike općinske, gradske i županijske organizacije HDZ-a.

Članovi HDZ-a Zadarske županije na neposrednim izborima birat će kandidate koji će iduće četiri godine voditi općinske, gradske i županijske organizacije. Za županijski odbor birat će predsjednika i četiri potpredsjednika, za gradske odbore birat će se predsjednik i tri potpredsjednika, a za općinske odbore predsjednika i dva potpredsjednika.

Pozivamo naše članove da izađu u što većem broju i time podrže demokratske izborne procese unutar Hrvatske demokratske zajednice. Sve kandidate biramo po modelu ‘jedan član - jedan glas’ čime se HDZ potvrđuje kao ozbiljna i odgovorna stranka.

Unutarstranački izbori za predsjednike i potpredsjednike općinske, gradske i županijske organizacije provest će se uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera i uputa Stožera civilne zaštite.

Članovi s područja Grada Zadra moći će glasovati u nedjelju, u prostorijama HDZ-a u Medulićevoj 2 u Zadru u vremenu od 8 do 19 sati, a članovi iz ostalih krajeva Zadarske županije u istom terminu, u svojoj općini ili gradu na sljedećim biračkim mjestima: POPIS BIRAČKIH MJESTA

Popis svih kandidata možete vidjeti ovdje: TABLICA S POPISOM KANDIDATA