Naslovna

07.11.2018.

Potpisan koalicijski sporazum HDZ-a i političkih partnera: HSP dr. Ante Starčević, HSU i NS-Reformisti

Zajednički izlazak na izbore za mjesne odbore.

Zadar, srijeda, 7.studenog 2018. – U prostorijama Hrvatske demokratske zajednice u Zadru potpisan je Sporazum o političkoj suradnji Hrvatske demokratske zajednice s partnerima Hrvatskom strankom prava dr. Ante Strčević, Hrvatskom strankom umirovljenika i Narodnom strankom – Reformista za predstojeće izbore za mjesne odbore u gradu Zadru.

Za HDZ sporazum je potpisao predsjednik GO Joso Nekić, a za koalicijske partnere predsjednik GO HSP-AS Slobodan Dević, podpredsjednik GO HSU Boris Frakin i predsjednica GO NS-Reformisti Vlasta Mišurac.

Predstavnici koalicijskih stranaka istaknuli su kako se radi o važnim izborima za naše građane. Rad u vijećima mjesnih odbora vrlo je važan u rješavanju svakodnevnih potreba naših građana, te vijeća predstavljaju temeljnu poveznicu s gradskom izvršnom vlašću koja se brine za potrebe u gradskim kvartovima i naseljima koja administrativno pripadaju Gradu Zadru. Koliko ova koalicija drži važnim rad u vijećima svjedoči i formiranje lista za najviše gradskih mjesnih odbora od svih drugih opcija. Ujedno je to pokazatelj kontinuirane težnje za  ravnomjernim razvojem svih dijelova našega grada.

Predstavnici koalicije izrazili su optimizam u ponovno zadobivanje velikog povjerenja naših sugrađana i nastavak svih vrijednih projekata na kojima se radi ili onih koji se planiraju u novom četverogodišnjem razdoblju.