Naslovna

03.01.2020.

Optimizam pred drugi krug: Birajmo Kolindu Grabar-Kitarović za još snažniju Hrvatsku uz bok Europi i svijetu

Direktor kampanje HDZ-a Zadarske županije, Šime Erlić.

Aktualna predsjednica Kolinda Grabar – Kitarović u prvome krugu predsjedničkih izbora u Zadarskoj županiji ostvarila je drugi najbolji rezultat u Hrvatskoj. Direktor kampanje za stožer Zadarske županije  Šime Erlić zadovoljan je odrađenom kampanjom za predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović u Zadarskoj županiji.

- U Zadru i Zadarskoj županiji kampanja je prošla u iznimno pozitivnom ozračju. Nije bilo teško raditi i motivirati se, jer imamo kandidatkinju koja se iskazala kao prijatelj Zadra i Zadarske županije. Ona je samo u posljednjih godinu dana posjetila naš grad i županiju čak pet puta, što je više od bilo kojeg predsjednika prije nje, a to dovoljno govori koliko joj je važan naš kraj. Ona je uistinu dovela funkciju predsjednika u sve krajeve Lijepe naše.

- HDZ i koalicijski partneri kroz kampanju su i ovaj put obišli cijelu Zadarsku županiju i razgovarali s biračima. Kroz kampanju smo prošli svaki dio našega grada i županije, a reakcije sa terena su više nego pozitivne. Građani prepoznaju što je do sada napravljeno i što ovi izbori nose, odnosno koji je put kojim želimo da Hrvatska ide u sljedećih pet godina. Moram naglasiti da u našoj županiji nije bilo niskih udaraca i “prljave” kampanje, što je dobro za sve sudionike izbora, a ponajviše za građane koji nisu bili izloženi dezinformacijama i neprimjerenim porukama. 

- U nedjelju očekujemo dobar rezultat Kolinde Grabar – Kitarović i imamo razloga za optimizam. Pozivamo sve žitelje Grada Zadra i Zadarske županije da iziđu na izbore u što većem broju i da prepoznaju put kojim Hrvatska ide zadnjih pet godina. To je smjer kojem težimo svi, a to je Hrvatska koja okuplja, a ne dijeli. Hrvatska koja teži konstruktivnom i modernom uređenju društva razvijajući se uz bok s najrazvijenijim zemljama Europe i svijeta. To je pravac kojim želimo ići i to je politika koju između ovih dvaju kandidata osigurava jedino Kolinda Grabar-Kitarović, poručuje Šime Erlić.