Naslovna

05.12.2019.

Nin, Privlaka i Vir za Kolindu Grabar - Kitarović

Veći standard i nova radna mjesta, rekordan broj zaposlenih u Zadarskoj županiji - rezultat je to strateškog promišljanja, političke stabilnosti i kontinuiteta pod vodstvom HDZ-a. Izbor Kolinde Grabar - Kitarović jamči nastavak pozitivnog trenda - poručeno je na radnim druženjima u Ninu, Privlaci i Viru, gdje se trenutno provode projekti vrijedni više od 500 milijuna kuna.

Velik broj članova i simpatizera HDZ-a okupilo se u Viru, Privlaci i Ninu kako bi pružilo podršku sadašnjoj i budućoj predsjednici RH Kolindi Grabar - Kitarović. 

- Veći standard i nova radna mjesta, rekordan broj zaposlenih u Zadarskoj županiji, rezultat su strateškog promišljanja, političke stabilnosti i kontinuiteta pod vodstvom HDZ-a. Izbor Kolinde Grabar - Kitarović jamči nastavak pozitivnog trenda u cijeloj Hrvatskoj, poručio je predsjednik ŽO HDZ-a Božidar Kalmeta.

- Zadarska županija bilježi odlične rezultate u zaposlenosti. Ove godine smo dohvatili rekordnu brojku od 62 tisuće zaposlenih, uz kontinuirani rast od pet posto. Plod je to dugogodišnjeg strateškog planiranja lokalne vlasti predvođene HDZ-om i odličnog odnosa s aktualnom Vladom Andreja Plenkovića, dodao je župan Božidar Longin.

Na području Nina, Privlake i Vira trenutno se provode projekti u vrijednosti većoj od pola milijarde kuna. Izgradnja vodovoda i odvodnje kroz projekt Aglomeracija Nin-Privlaka-Vrsi, zatim prokop kanala Privlački gaz te obnova mostova u Ninu stradalih u poplavi 2017. godine samo su neki od najvrjednijih projekata koji se provode u suradnji s Vladom RH, istaknuli su gradonačelnik Nina Emil Ćurko, načelnik Privlake Gašpar Begonja i predsjednik OO HDZ-a Vir Rajko Radović.

Predizborna druženja HDZ-a Zadarske županije nastavljaju se u petak u Starigradu (17 h) te u Jasenicama (18:30 h).