Naslovna

23.09.2023.

KOORDINACIJA GRADSKOG HDZ-A: JEDINO HDZ JAMČI STABILNOST, RAST I RAZVOJ ZADRA

U petak je u hotelu Kolovare održana redovna koordinacija Gradskog odbora HDZ-a s koje su poslane konkretne i jasne poruke da je HDZ jedini jamac daljnjeg rasta i razvoja Zadra. 

Šime Erlić, predsjednik GO HDZ-a i ministar regionalnog razvoja i fondova Europske unije: Rijetko koja stranka i vlada u Europskoj uniji može se pohvaliti postignućima kao što to možemo mi. Državnom politikom pod vodstvom HDZ-a i odličnom pozicijom u odličnom pozicijom u Europskoj uniji danas je stvoren povijesni okvir koji pruža više prilika nego ikad prije. Još je jedna važna odlika suvremene hrvatske države, a to je zaštita građana u krizama. Kao hrvatski građanin možeš biti siguran da će, u slučaju krize, država biti tu da pomogne. Tako je i s najnovijim, petim paketom vladinih mjera, Vlada RH stala u zaštitu građana od tržišnih šokova. U trećoj smo godini mandata u Zadru i ako do sada nekome možda nije bilo vidljivo, sad je kristalno jasno da jedino HDZ jamči stabilnost, rast i razvoj Zadra.

Branko Dukić, gradonačelnik Zadra: Da hoću, ne mogu pobrojati sve projekte i dijelove grada gdje se nešto gradi, jer je toga nikad više. Nema projekta, ideje ili plana za bilo koji dio grada kojeg nismo prihvatili ili koji nije u realizaciji…

Božidar Kalmeta, predsjednik ŽO HDZ-a Zadarske županije: Možete biti ponosni kao članovi HDZ-a na sve sto je naša stranka postigla kao državotvorna stranka i što postiže danas pod vodstvom Andreja Plenkovića. Ovo je najuspješnija vlada koju je Hrvatska imala! HDZ u Zadru nikad nije izgubio izbore i takvog primjera nema u Hrvatskoj. To je zato jer smo uvijek radili za dobrobit našeg grada i to Zadrani prepoznaju.

Matea Bakmaz, predsjednica Mladeži HDZ-a Grada Zadra: Nakon mandata predsjednice mladeži opraštam se zadovoljna svime što smo do sada napravili. Mladež je uvijek bila ona potrebna energija u svim aktivnostina stranke, ali i važan element za afirmiranje mlađih članova koji žele volontirati, raditi za Zadar i biti dio pobjedničkog tima HDZ-a.