Naslovna

17.10.2019.

Kolinda na Višnjiku: Snaga zajedništva i pobjednički duh

Predsjednica Republike i naša kandidatkinja za novi mandat na Pantovčaku održala je na Višnjiku radni sastanak sa Županijskim odborom HDZ-a u proširenom sastavu.

Često prekidana snažnim pljeskom i ovacijama, Kolinda Grabar-Kitarović u svom je obraćanju na pripremnom sastanku za nadolazeće predsjedničke izbore naglasila da će njezina politika i dalje biti politika nacionalnog zajedništva.

- To je politika dr. Franje Tuđmana, politika okupljanja svih kojima je Domovina na srcu. Vjerujući u snagu Hrvatske i hrvatskih ljudi, pokazali smo da možemo mijenjati stvari nabolje. To ćemo, zajedno, činiti i ubuduće - u novome petogodišnjem mandatu! Radila sam na dobrobit svih građana, nikad pritom ne zaboravljajući, poput nekih, na Hrvate izvan RH, na naše sunarodnjake u BiH!

Da nije bilo članica i članova te simpatizerki i simpatizera HDZ-a, nikada ne bih postala predsjednica RH, dodala je naša kandidatkinja za novi mandat na Pantovčaku.

- I zato vam velika hvala. HDZ je bio moj izbor od početka, moja prva i jedina stranka. Jer je HDZ, predvođen prvim predsjednikom i utemeljiteljem suvremene hrvatske države dr. Tuđmanom, u najtežim trenucima imao i snage i srca i mudrosti i ljude da Hrvatsku povede na put neovisnosti i odvede je u slobodu!

Danas, pred nama su novi izazovi. Nastaviti s ekonomskim postignućima, osigurati hrvatskim ljudima još bolji život, a ispraviti nepravde koje još nisu ispravljene. I u tome ćemo uspjeti. Zato što vjerujemo u Hrvatsku! - zaključila je Grabar-Kitarović.

Predsjednik Županijske organizacije HDZ-a Božidar Kalmeta u govoru je istaknuo da je Zadar bio i ostao utvrda HDZ-a, u kojoj smo uvijek pobjeđivali:

- Tako će biti i na ovim izborima! Dobro nam došli, predsjednice Republike, sadašnja i buduća!

Na proslavi 30. obljetnice osnutka HDZ-a u „Vatroslavu Lisinskom“, nastavio je Kalmeta, aklamacijom smo podržali prijedlog predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića da Kolinda Grabar-Kitarović bude ponovno naša kandidatkinja.

- Predsjednica je danas brend u svijetu. Stranci znaju reći: „Bio sam u Hrvatskoj, u zemlji Kolinde Grabar-Kitarović! Što bismo mi dali da imamo takvu predsjednicu!“. Predsjednica je svojom inicijativom Triju mora, svojim kontaktima s Trumpom i Putinom, najmoćnijim ljudima svijeta, pridonijela snažnome međunarodnom pozicioniranju RH. Naš vanjskopolitički utjecaj nikada nije bio jači!

Kolinda Grabar-Kitarović najbolja je kandidatkinja - i zato će pobijediti! A HDZ će biti uz nju na tome pobjedničkom putu! - poručio je na kraju Kalmeta.

Da, zato što vjerujemo u Hrvatsku! Naše članice i članovi jedva čekaju početak kampanje!