Naslovna

03.12.2019.

Kolinda Grabar Kitarović dokazana je prijateljica Zadarske županije

Kolinda Grabar Kitarović uvjerljivo je najbolji kandidat i pobijedit će na predsjedničkim izborima, a veliku podršku imat će u Zadarskoj županiji. Poruka je to koja je jednoglasno upućena s radnih sastanaka s članovima i simpatizerima u Bibinjama, Sukošanu i Galovcu.

„Kolinda Grabar Kitarović prošle je izbore u Bibinjama osvojila 83 posto glasova, a i ovog puta ćemo dati veliki doprinos njezinoj novoj pobjedi“, istaknuo je predsjednik OO HDZ-a Ivan Šimunić na predizbornom druženju u Bibinjama.
„Vrtić, dječja igrališta i brojni drugi infrastrukturni projekti realiziraju se u Galovcu zahvaljujući odličnoj suradnji s Vladom RH. HDZ zastupa ravnomjeran razvoj svih krajeva i zato će Galovac čvrsto biti uz našu kandidatkinju, Kolindu Grabar Kitarović“, poručio je načelnik Marin Gulan, a nadovezao se i načelnik Općine Sukošan Ante Martinac.
„Prije nekoliko dana otvorili smo vrtić u Gorici, a krenuli smo i s izgradnjom novog vrtića u Sukošanu. To je samo dio projekata koje realiziramo uz veliku podršku Vlade Andreja Plenkovića“, ustvrdio je Martinac.
„Kolinda Grabar Kitarović dokazana je prijateljica Zadarske županije. Ove godine proslavila je s nama Dan Zadarske županije, Dan Grada Zadra i Dan Sveučilišta, ali bila je s nama i u manje sretnim trenucima poput teške poplave u rujnu 2017. godine“, podsjetio je župan Božidar Longin, a predsjednik ŽO HDZ-a Božidar Kalmeta naglasio je da je Kolinda – hrvatski brend.
„Cijeli svijet zna za Kolindu i možemo biti ponosni da imamo takvu predsjednicu. Sjetimo se gdje je Hrvatska na diplomatskom polju bila prije njezinog dolaska. Bili smo u 'regionu', a sada smo priznata i utjecajna članica Europske unije i NATO-a“, rekao je Kalmeta.
Predizborna druženja ŽO HDZ-a Zadarske županije nastavljaju se danas radnim sastanicima u Pridragi, Zemuniku i Škabrnji.