Naslovna

15.03.2019.

Jandroković: U Zadru i Zadarskoj županiji pobijedit ćemo na izborima za EU parlament

Glavi tajnik Jandroković na sastanku s članovima ŽO HDZ-a Zadarske županije.

U okviru redovitih obilazaka županijskih organizacija, glavni tajnik Hrvatske demokratske zajednice i predsjednik Hrvatskog sabora, Gordan Jandroković, sudjelovao je na radnom sastanku sa članovima Županijskog odbora HDZ-a Zadarske županije. Također, s glavnim tajnikom Jandrokovićem bio je i predsjednik kluba HDZ-a, Branko Bačić. Domaćin sastanka bio je predsjednik ŽO HDZ-a Zadarske županije, Božidar Kalmeta. Jandroković je istaknuo kako je tema sastanka bila politička situacija i pripreme za izbore za Euro parlament te je tom prigodom naglasio:

- HDZ na zbore za EU parlament ulazi kao najjača politička stranka u Hrvatskoj. Siguran sam da ćemo u ovoj županiji, koja je tradicionalno za HDZ pobjednička županija, jer od ukupnih 34 imamo 24-25 jedinica lokalne samouprave, te uvijek pobjeđujemo na izborima, da ćemo i na nadolazećim izborima osvojiti uvjerljivu pobjedu i pokazati snagu HDZ-a kako na nacionalnoj razini, tako i na lokalnoj, rekao je Jandroković.

Podsjetimo, predsjednik HDZ-a i predsjednik Vlade RH, Andrej Plenković, koji je nedavno bio u Zadru i Zadarskoj županije te se susreo s članovima HDZ-a, pohvalio je kvalitetu i uspješnost stranačke organizacije u Zadru koju vodi Božidar Kalmeta, a koja oduvijek ostvaruje izvrsne rezultate na svim izborima te neprekinuto vodi grad i županiju od Domovinskog rata do danas.