Naslovna

22.11.2019.

Izaberimo kontinuitet i optimizam, a ne da se vraćamo u stara vremena recesije & Lex Perković!

(FOTO) Uoči svečane sjednice Gradskog vijeća u povodu Dana grada Zadra, Kolinda Grabar-Kitarović na prepunom Narodnom trgu posjetila je štand na kojem naši volonteri prikupljaju potpise za njezinu kandidaturu za novi predsjednički mandat. Zajedno, idemo po još pet godina na Pantovčaku!

Neprestano zaustavljana od građana koji su je htjeli pozdraviti, podržati, darovati, fotografirati se s njom, predsjednica Republike, sadašnja i buduća, u Zadru je dala izjavu za medije:

Dokaz, a ne eksperiment
Zahvaljujem svima koji su već prvog dana dali potpis za moju kandidaturu! Pozivam sve da svoje potpise daju optimizmu, za Hrvatsku koja zna što želi, za kontinuitet, a ne da se vraćamo u neka stara vremena recesije, pesimizma, lex Perkovića i sličnih stvari, ali niti da isprobavamo eksperimente - s ljudima koji još nisu naučili dovoljno o državi.

Nasuprot malodušju & kritizerstvu
Pobjedu temeljim na svojem programu koji je usmjeren na bolje plaće u Hrvatskoj, bolja radna mjesta, na naše starije sugrađane, na inovacije, razvoj gospodarstva, razvoj demokracije, borbu protiv korupcije i mnoge druge teme. Nasuprot malodušju i kritizerstvu, ovdje sam kako bih poticala optimizam i uspjeh ZA još bolju Hrvatsku!

Zadar zna i može!
U Zadru se uvijek osjećam odlično, kao doma, jer su ovdje ljudi uvijek srdačni. Iznimno poštujem doprinos Zadra pravednome Domovinskom ratu, ovaj je grad imao bitnu ulogu u sprječavanju srpskog agresora da prepolovi Lijepu Našu i izađe na Jadran. Zadar je danas okrenut budućnosti, svojim uspjesima pokazuje da zna i može!

ŠTANDOVI DILJEM LIJEPE NAŠE
Diljem Lijepe Naše, od Prevlake pa do Dunava, tisuće i tisuće volontera, HDZ-ovih članova i simpatizera, počeli su prikupljati potpise za našu predsjedničku kandidatkinju. Potrebno ih je 10.000 za važeću kandidaturu, što ćemo - s obzirom na interes građana - zacijelo osigurati već prvog dana.  

Potpisi se inače smiju prikupljati 12 dana i to samo na obrascima Državnog izbornog povjerenstva (DIP). Svaki birač potpisom može poduprijeti samo jednog kandidata, a valjanost potpisa provjeravat će se pri predaji kandidature.

Rok za kandidature je do ponoći 3. prosinca. DIP potom ima 48 sati za provjeru potpisa i objavu liste kandidata za predsjednika RH. Kada to učini, i službeno će krenuti izborna promidžba.