Naslovna

02.07.2020.

Gradonačelnik Branko Dukić: Podržimo listu HDZ-a - najbolji izbor za Zadar i za našu budućnost

Biram ljude na listi koja će u Sabor dovesti najviše Zadrana.

Svako malo neki izbori, no ovi su nakon lokalnih najvažniji za našu svakodnevnicu. Odluka koju kao narod donesemo u nedjelju izravno će utjecati naš standard, kvalitetu života i na koncu briznu kojom će se razvijati naš grad.

Za mene, kao Zadranina izbor je vrlo lagan. Biram ljude na listi koja će u Sabor dovesti najviše Zadrana. Čak i kad u potpunosti ostavimo po strani svjetonazor i ideologije koje nas razlikuju, zdrav razum mi govori tko su ljudi od kojih moj grad može imati najviše koristi u Saboru i u Vladi.

Želimo u Zagrebu jaku zadarsku ekipu, koja će se boriti za naše projekte. Niti jedna politička platforma, sljedeće četiri godine, ne garantira nam siguran razvoj kao što je to HDZ kojeg vodi Andrej Plenković. Mnogima je Zadar stanica na kojoj se zaustave od izbora do izbora, dok s druge strane imamo Božidara Kalmetu.

Kalmetu neki vole više neki manje, ali nitko mu ne može osporiti što je sve učinio za Zadar i Zadarsku županiju. Meni kao gradonačelniku je uvijek pri ruci i kad god nešto negdje zapne, on bez razmišljanja pomogne baš svaki put. Tražili smo ga da još jednom ide na izbore i svojim imenom pruži podršku novim licima. Odlučio je biti 14. na listi kako bi Zadar nakon ovih izbora izašao još snažniji.

U nedjelju je red na nama, siguran sam da ćemo izabrati ono što je najbolje za Zadar i za našu budućnost - poručuje Branko Dukić.